fbpx

Кое определя здравината на кутиите?

транспортни кутии от картон

Картонените опаковки и кутии могат да бъдат проектирани различно за цели и употреба в различни обстоятелства. Велпапето, от което се произвеждат те, също може да бъде различно в зависимост от употребата му. Ние от Си Ен Си Папир произвеждаме двупластово, трипластово и петпластово велпапе. Колкото повече пластове има един лист, толкова по-голяма е устойчивостта му, затова, ако ви трябва по-издръжливи опаковки са ви необходими повече пластове на картона.

При работа с тежки предмети трипластова кутия често не е достатъчна. Това е мястото, където петпластовата кутия влиза в игра. Идеална за съхранение и транспортиране на тежки или деликатни артикули, като например машинни части или големи стъклени предмети. Също така предлага сила и защита, което често е от жизненоважно значение.

структура на лист от велпапе

Петте пласта на велпапето позволяват на опаковката да устои на огъване и натиск от всички посоки. Дори и поставена вертикално на краищата си, кутията може да поддържа значителни количества тежест върху вълнообразната си рамка. Конструкцията на тези кутии е толкова ефективна, че в крайна сметка се постига трайност, сравнима с тази на дървени кутии.

В сравнение с дървени конструкции,

петпластовото велпапе ще абсорбира потенциално вредни сблъсъци, ожулвания и температурни промени,

докато дървеният материал е склонен да се раздробява и да пренася енергията към съдържанието му.

И още нещо! Кутиите от петпластово велпапе са изключително издръжливи и леки, което ги прави идеални за транспортни опаковки, където опаковката се таксува според теглото. Това е стимул за бизнеса: намаляване на транспортните разходи, като същевременно се гарантира, че качеството е привлекателно за всеки логичен бюджет.

Пуснете запитване и поръчайте вашите кутии и кашони от велпапе (картон) ТУК.