fbpx

Нашите кутии са произведени от 100% рециклиран картон. Защо това е толкова важно?

Рециклирани пластмасови бутилки

Много страни забраняват пластмасовите торби или обезкуражават потребителите да ги използват. Вече има много страни в света, които са се застъпили активно срещу пластмасовите отпадъци. Дания е първата европейска държава, която налага данък върху найлоновите торбички, докато Европейският съюз следва да постави цел да постигне 80% спад в използването на пластмасови торбички сред членовете. Други региони, които са намалили значително нивата си на използване на пластмасови торби и контейнери, са Китай, Мексико и Канада.

По този начин тези страни създават пространство в опаковъчната индустрия, което трябва да бъде запълнено с „по-интелигентно“ решение.

Рециклиран картон / велпапе

Част от новите решения са продуктите от велпапе или познатият ни картон.

Някой може да каже, че пластмасата е страхотна – можете да сложите етикет с марка, да го направите евтин и да съхранявате продукта по-дълго. Най-важното обаче е, че пластмасата е едно от най-големите разочарования в развитието на опаковките от години.

Това е и причината, поради която много производители и търговци предпочитат да използват кутии и кашони от картон (велпапе). Няма загуба на осведоменост за марката, разходите не са много по-високи и дори да е така – това е част от стратегията за привличане на нови клиенти. Картонените кутии позволяват отпечатването на дизайна на стените на кутията, което го прави много изискан канал за брандиране.

Какво е бъдещето?

Всички решения, които помагат на околната среда да живее. Дните на пластмасовите отпадъци все още не са приключили, но тенденциите са скоро това да се промени.

Пуснете запитване и поръчайте вашите кутии и кашони от велпапе (картон) ТУК.